MADE BY MAMA
BALSAMICO FRA MODENA I.G.P 250ML
External code: 60-001-01
DKK 209.00
In stock
Efter flere års søgen har Made by Mama fået fingre i en meget lækker balsamico. En lagret I.G.P. Balsamico fra en passioneret producent i Modena.
Made by Mamas balsamico bliver produceret af Massimo, der driver familievirksomheden Malpighi videre i femte generation.
Balsamicoen har samme konsistens som sirup. Den er sødmefuld, men har også eddikens spidse smag. En optimal balsamico til alt fra salater til ost og kød
Nørderi om Made by Mamas balsamico:
Modena er et perfekt sted til produktion af balsamico, fordi der er fugtigt og varmt om sommeren og koldt om vinteren. Herfra har familien Malpighi produceret balsamico siden 1850, og det er i dag femte generation, der viderefører familiens stolte traditioner. Familien ejer 300 franske egetræsfade, og det er i dem, druemosten lagres. Egetræsfadene tilføjer aroma til balsamicoen, og en I.G.P. Balsamico skal være lagret minimum 60 dage. I modsætningen til vin har balsamico behov for store temperaturudsving. Derfor er træfadene placeret helt oppe under taget, hvor temperaturen varierer mest. Lige inden balsamicoen tappes på flasker, kontrollerer en certificeret inspektør om balsamicoen lever op til alle krav. Først herefter er den klar til at blive hældt på flasker. Denne balsamico er kendetegnet ved dens rene, blanke udseende og på dens intense og frugtagtige aroma. Det er Malpighi's kompromisløse indstilling til råvarer og deres gastronomiske ekspertise, der giver denne høje
Kogt druemost, vineddike. Indeholder sulfitter.
Næringsindhold pr 100 g:
Energi/Energie/Energy 1510 KJ/355 Kcal
Fedt: <0,1 g
– heraf mættede fedtsyrer: <0,1 g
Kulhydrat: 87,9 g
– heraf sukkerarter: 81,9 g
Protein: 0,95 g
Natrium: 0,024 g
Syre: 6%
SKU: 60-001-01 | EAN: kvalitet. I.G.P.-mærket står i øvrigt for Indicazione Geografica Protetta. Det er en beskyttet geografisk betegnelse, der garanterer, at produktet stammer fra et afgrænset geografisk område – i dette tilfælde Modena.
Made by Mamas balsamico bliver produceret af Massimo, der driver familievirksomheden Malpighi videre i femte generation.
Balsamicoen har samme konsistens som sirup. Den er sødmefuld, men har også eddikens spidse smag. En optimal balsamico til alt fra salater til ost og kød
Nørderi om Made by Mamas balsamico:
Modena er et perfekt sted til produktion af balsamico, fordi der er fugtigt og varmt om sommeren og koldt om vinteren. Herfra har familien Malpighi produceret balsamico siden 1850, og det er i dag femte generation, der viderefører familiens stolte traditioner. Familien ejer 300 franske egetræsfade, og det er i dem, druemosten lagres. Egetræsfadene tilføjer aroma til balsamicoen, og en I.G.P. Balsamico skal være lagret minimum 60 dage. I modsætningen til vin har balsamico behov for store temperaturudsving. Derfor er træfadene placeret helt oppe under taget, hvor temperaturen varierer mest. Lige inden balsamicoen tappes på flasker, kontrollerer en certificeret inspektør om balsamicoen lever op til alle krav. Først herefter er den klar til at blive hældt på flasker. Denne balsamico er kendetegnet ved dens rene, blanke udseende og på dens intense og frugtagtige aroma. Det er Malpighi's kompromisløse indstilling til råvarer og deres gastronomiske ekspertise, der giver denne høje
Kogt druemost, vineddike. Indeholder sulfitter.
Næringsindhold pr 100 g:
Energi/Energie/Energy 1510 KJ/355 Kcal
Fedt: <0,1 g
– heraf mættede fedtsyrer: <0,1 g
Kulhydrat: 87,9 g
– heraf sukkerarter: 81,9 g
Protein: 0,95 g
Natrium: 0,024 g
Syre: 6%
SKU: 60-001-01 | EAN: kvalitet. I.G.P.-mærket står i øvrigt for Indicazione Geografica Protetta. Det er en beskyttet geografisk betegnelse, der garanterer, at produktet stammer fra et afgrænset geografisk område – i dette tilfælde Modena.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3