MADE BY MAMA
PARMASANKNIV MED OLIVENTRÆSSKAFT 13CM
External code: 10-003-01
DKK 109.00
In stock
I Danmark river vi oftest parmesanen over pasta, salat eller risotto. I Italien spiser man parmesan "råt". Italienerne nyder en god parmesan som en antipasto, hvor osten brydes med en parmesankniv. Stik kniven i parmesanen, bryd stykker af og nyd den sammen med et godt glas vin.
Denne parmesankniv har et skaft i smukt oliventræ.
Kniven måler 13 cm.
Lidt nørderi om Made by Mamas knive:
I Maniago, der ligger nord for Venedig, fandt Made by Mama en producent af de små oste- og smøreknive. Maniago har i flere århundreder haft tradition for at producere knive. Man havde vand og jern i byen, og det er sandsynligt, at produktionen startede helt tilbage i Romertiden. Maniago er i dag kendt som "knivbyen" og gennem kærlighed til håndværket, er fremstillingen af knive blevet til en hel kunstart.
Denne parmesankniv har et skaft i smukt oliventræ.
Kniven måler 13 cm.
Lidt nørderi om Made by Mamas knive:
I Maniago, der ligger nord for Venedig, fandt Made by Mama en producent af de små oste- og smøreknive. Maniago har i flere århundreder haft tradition for at producere knive. Man havde vand og jern i byen, og det er sandsynligt, at produktionen startede helt tilbage i Romertiden. Maniago er i dag kendt som "knivbyen" og gennem kærlighed til håndværket, er fremstillingen af knive blevet til en hel kunstart.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3