MADE BY MAMA
FIDANZATI 500G
External code: 20-002-03
DKK 49.00
In stock
Pasta Fidanzati er særligt velegnet til pastasaucer med både kød og fisk - særligt de lidt tungere pastasaucer med fx fløde.
Fidanzati er en pasta der går til det meste, men den kraftigere pasta gør at den er førstevalget til saucer, der er rige på smag.
Made by Mamas pasta er produceret i Gragnano, Napoli. Det unikke mikroklima, som giver den rette mængde sol, vind og fugtighed, gør at Gragnano er kendt som det bedste sted i Italien at producere pasta.
Pasta di Gragnano er i dag et varemærke og et kvalitetsstempel, der sikrer, at pastaen er lavet på førsteklasses hvede fra Gragnano og calciumfattigt vand fra Monti Lattari. Pastaen skal desuden være skåret med ru bronzeforme og tørret ved lave temperaturer over flere dage.
Pastaen er fantastisk med både fisk, kød, vildt og grøntsager - eller au naturel med olivenolie og parmesan.
Den italienske tradition
Pasta af højeste kvalitet lavet på 100% italiensk durumhvede og vand.
Kogetid: 9 min.
Næringsindhold pr 100 g:
Energi: 1486 KJ/350 Kcal
Fedt: 1 g
– heraf mættede fedtsyrer: 0,3 g
Kulhydrater: 73 g
– heraf sukkerarter: 2,5 g
Protein: 13 g
Salt: 0,005 g
I sin basis består pasta af vand og hvede. Alligevel findes den i mange forskellige størrelser, former og med forskellige tilberedningstider.
Pasta er velegnet til både fisk, kød, vildt, grøntsager og meget mere. Og selv om hver italiener har hver deres favorit, er der én ting, de er enige om: Når pastaen kommer på bordet, forstummer al snak.
Fidanzati er en pasta der går til det meste, men den kraftigere pasta gør at den er førstevalget til saucer, der er rige på smag.
Made by Mamas pasta er produceret i Gragnano, Napoli. Det unikke mikroklima, som giver den rette mængde sol, vind og fugtighed, gør at Gragnano er kendt som det bedste sted i Italien at producere pasta.
Pasta di Gragnano er i dag et varemærke og et kvalitetsstempel, der sikrer, at pastaen er lavet på førsteklasses hvede fra Gragnano og calciumfattigt vand fra Monti Lattari. Pastaen skal desuden være skåret med ru bronzeforme og tørret ved lave temperaturer over flere dage.
Pastaen er fantastisk med både fisk, kød, vildt og grøntsager - eller au naturel med olivenolie og parmesan.
Den italienske tradition
Pasta af højeste kvalitet lavet på 100% italiensk durumhvede og vand.
Kogetid: 9 min.
Næringsindhold pr 100 g:
Energi: 1486 KJ/350 Kcal
Fedt: 1 g
– heraf mættede fedtsyrer: 0,3 g
Kulhydrater: 73 g
– heraf sukkerarter: 2,5 g
Protein: 13 g
Salt: 0,005 g
I sin basis består pasta af vand og hvede. Alligevel findes den i mange forskellige størrelser, former og med forskellige tilberedningstider.
Pasta er velegnet til både fisk, kød, vildt, grøntsager og meget mere. Og selv om hver italiener har hver deres favorit, er der én ting, de er enige om: Når pastaen kommer på bordet, forstummer al snak.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3