Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

TJUGGA

NATBJØRNEN TJUGGA - SØVNMEDITATION FOR DE MINDSTE (PAPBOG)

External code: 188
DKK 129.95
In stock
Det er puttetid, og dagens mange indtryk kan gøre det svært at finde ro. Med varme bjørnekram, kærlige bekræftelser og beroligende elementer skaber Tjugga tryghed og ro hos de mindste. Tjugga er skabt af ren kærlighed til børn – og deres forældre!
Tjugga er søvnmeditation, der er nem at gå til for både børn og voksne. Med sin varme bjørnepels og duften af stjernestøv i Natskoven, gør Tjugga det både hyggeligt og trygt at falde i søvn.

Anvendelse:
Natbjørnen Tjugga – søvnmeditation for de allermindste papbog kan bruges som søvnmeditation til at skabe rolig energi i forbindelse med putning og andre kærlige stunder med dit barn.
'Her er tre gode råd du kan lade dig inspirere af, når du læser højt:
1. Undervejs vil der stå “…….” . Her kan du indsætte dit barns navn, så barnet mærker, at det er i fokus. Det er også en dejlig måde for barnet at blive bevidst om sit navn på, igennem kærlige gentagelser.
2. Dit barn aflæser din energi og dit toneleje, din mimik og dit kropssprog. Det kan være en god idé at være opmærksom på dette, når du skal formidle Tjuggas kærlige væsen og ro i din højtlæsning.
3. Undervejs indgår der ord som: gaaaaab, aaaaah og mmmm… Hvis du lægger lidt ekstra i at gengive lydende, kan det virke særligt beroligende.Denne billedbog er et supplement til den lidt større Tjugga-bog, som også kan købes her.
Forfatteren Emilie Melgaard Jacobsen anbefaler begge bøger til de små og større børn og til alle forældre.

Størrelse: 15x15 cm
Sideantal: 20
Hardcover

Natbjørnen Tjugga vinder som Årets Børnekulturpersonlighed af Børn i Byen prisen 2019

commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought