Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

GREEN ETIQ

ANSIGTSSCRUB 100 ML

External code:
DKK 235.00
In stock
GreenEtiq´s skønne plejende og effektive ansigts-scrub, kan hurtigt skabe afhængighed, med dens effektive, men milde exfoliering samt fine pleje af din hud.

Skrubben er sammensat af et væld af skønne ingredienser. Rispartikler og pulver af olivenblade har en delikat og effektiv eksfolierende virkning, som hjælper med at skrubbe huden fri for døde hudceller uden at irritere, og huden efterlades med en fin overflade, der gløder på ny.

De fine råvarer leverer tilsammen både A, B, C og E vitaminer til din hud og den naturlige Hyaluron, sikrer masser af fugt. Scrub-cremen trænger let ned i hudens øverste lag og især SheaButter, Oliven og AloeVera efterlader huden blød og elastisk. Den søde appelsin og dejlig mynte, vil stimulere blodcirkulationen. Den milde men skønne duft, fra bl.a. appelsin, lavendel og mynte, vil signalere afslapning og selvforkælelse.

Anvendelse

Fordel skrubben i ansigtet og på halsen på fugtet hud. Massér nu konsistensen godt ind i huden, i små cirkulære bevægelser, så de døde hudceller løsnes. Undgå altid øjenomgivelserne. Lad masken sidde 5-10 min., skyl herefter skrubben af med vand. Kan bruges ca. 1-2 gange ugentligt. Der kan med fordel afsluttes med GreenEtiq´s meget fugtgivende og plejende Face Tonic, uden alkohol.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought